Starity

Járd be Te is az Abszol utat!

2013. július 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem vettek fel a Roxfortba? Netán lekésted a 9 és 3/4-ik vágányt? Épp Londonban jársz és benéznél az Abszol útra? Elárulunk egy titkot: mostantól megteheted!

hirdetés
Járd be Te is az Abszol utat!

Ki ne emléezne a J. K. Rowling által elképzelt mesebeli világra, melyben félóriások törnek az emberre az éjszaka közepén, tiltott helyek vannak egy iskolában és különböző természetfeletti lények dolgoznak a különböző hivatalokban? Ugye, senkinek sem kell bemutatni, miről is szólt Rowling nagy sikerű könyv- és filmsorozata, a Harry Potter, mely egy csapásra elvarázsolta a világot?

Képzeld csak magad a varázslatos Abszol útra, ahol megtalálod Ollivander pálcaboltját, a Kviddics a javából névre hallgató üzletet, Madame Malkin talárszabászatát, a Weasley Varázsvicc Vállalatot, de említhetnénk akár a világ egyik legbiztonságosabb helyét, a Gringotts bankot is.

Van egy jó hírünk számodra, ugyanis nemrégiben a Google Street View és a Warner Bros. lehetővé tette e varázslatos helyszínek bejárását, melynek során kedvedre kalandozhatsz az Abszol úton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek