Starity

Angelina Jolie ismét belevetette magát a munkába

2013. július 10. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas amerikai színésznő jelenleg Hawaii szigetén tartózkodik és teljes erőbedobással dolgozik.

hirdetés
Angelina Jolie ismét belevetette magát a munkába

Amikor Brad Pitt azt mondta, hogy Angelina Jolie az átélt dupla masztektómia után is éppen olyan szexis, mint amilyen előtte volt, akkor igazat állított.

A 38 éves színésznőt hétfőn kapták lencsevégre Oahu-n (Hawaii), ahol második rendezésének, az Unbroken-nek a forgatását készíti elő. Fekete kalapot, mélyen kivágott blúzt és bő nadrágot viselt, amiben csinosan és magabiztosan festett. Angelinát két fia, a 11 éves Maddox és a 9 éves Pax kísérte el.

A színésznő májusban hozta nyilvánosságra, hogy megelőzés céljából eltávolíttatta a melleit, majd kilenc héttel a műtétek után implantátumokat kapott. „Az elmúlt években nagy haladást értek el ebben a procedúrában és az eredmény igazán szép tud lenni” – írta a New York Times-ban megjelent cikkében.

Angelina igencsak elfoglalt lesz az elkövetkező hónapokban, hiszen amellett, hogy Hawaiin a legújabb tervén dolgozik és ismét a rendezői székbe ül, a jövőre mozikba kerülő filmje, a Maleficent utómunkálatai folynak, megkezdődtek a Kung Fu Panda előkészületei, és állítólag a Salt 2-ben is szerepet szántak neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek