Starity

Dulce María: „Imádtam Basshunterrel dolgozni”

2013. július 11. 16:04   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű sztár a Todateen magazinnak nyilatkozott a jövőbeni terveiről. Köztük az új albumról, a Basshunterrel készült duettről, illetve egyéb dolgokról is.

hirdetés
Dulce María: „Imádtam Basshunterrel dolgozni”

Az RBD már több éve feloszlott, a tagok azonban azóta is tartják egymással a kapcsolatot. Anahí is többször oszt meg olyan képeket a Facebook-oldalán, melyen Christian Chávezzel látható, Dulce María pedig nemrégiben a Todateen magazinnak beszélt az egykori bandájáról.

– Milyen lenne, ha készítenének a Rebeldéből egy folytatást?

– Szerintem a Rebelde a maga idejében egyedülálló és tökéletes volt. De most már nem lenne ugyanaz. A körülmények már mások. Ez egy jó tapasztalat volt, és csak egyszer történt meg.

– Beszélsz az egykori RBD tagjaival?

– Igen, természetesen. Bár már nincs együtt az együttes, mégis még mindig tudjuk egymás születésnapjait. És a többiek is tudják az enyémet.

– Te vagy a ‘Quiero Faithful’ romantikus komédia főszereplője. Milyen volt a felvétel?

– A munka különleges volt. Egy része nagyon szórakoztató. A film látható lesz az Egyesült Államokban, Mexikóban és a Dominikai Köztársaságban is.

– És milyen lesz az új CD?

– Ez az album kevésbé álmodozó és realista. Egy kis humorral is meg van fűszerezve. Néha jobb a múltról beszélni, és mindezt nevetve. Lesz egy olyan dalom, melyben egy portugál partnerem lesz, de azt még nem tudom, hogy ki lesz.

– Milyen volt a svéd DJ-vel, Basshunterrel együtt dolgozni?

– Imádtam Basshunterrel együtt dolgozni. Nagyon megtisztelő volt, hogy a sok mexikói művész közül engem választott. Ő egy olyan DJ, aki nagyon jó Európában.

– A Twitteren mindig beszélgetsz a rajongóiddal. Élvezed ezt az interakciót?

– Imádom, hogy ilyen jó a kapcsolatom a rajongóimmal. Jó, hogy érzik, közel vannak hozzám, még ha messze is. Rengeteg szeretet és támogatást kapok tőlük.

– Te gyakorlatilag brazil vagy. Milyen ételeket szeretsz?

– Szeretem a sztéket, a sajtos kenyeret és a caipirinhát (nevet). A desszerteket is nagyon szeretem, mi is a neve… mousse és maracuja mousse papayával. És a levest is szeretem. Brazíliában sok olyan dolog van, amit szeretek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek