Starity

Sam Mendes rendezi a következő James Bond-filmet is

2013. július 12. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Skyfall rendezője, Sam Mendes viszi filmvászonra a soron következő, huszonnegyedik James Bond-filmet is, ami 2015. október 25-én kerül a brit mozikba.

hirdetés
Sam Mendes rendezi a következő James Bond-filmet is

Az amerikai rajongóknak kicsivel többet kell várniuk, a tengerentúlon ugyanis csak november 6-tól kezdik vetíteni.

Ismét Daniel Craig bújik a brit szuperkém bőrébe, a forgatókönyvet pedig az Oscar-díjas John Logan írja. Michael G Wilson és Barbara Broccoli producerek elmondták, hogy nagyon izgatottak, amiért ismét együtt dolgozhatnak Craiggel, Mendes-zel és Logannel. A neves rendező hasonlóképpen nyilatkozott.

A két Oscar-díjat nyert Skyfall 700 millió fontnyi bevételt hozott és így minden idők legnézettebb filmje lett az Egyesült Királyságban, amely 40 nap alatt több mint 94 millió fontnyi bevétellel – az addigi rekordtartó Avatarnak ezt az összeget 11 hónap alatt sikerült csak összehoznia.

Egyébként mielőtt Mendes nekikezdene az új James Bond-kalandnak, előtte még megrendezi Shakespeare Lear király című darabját a Nemzeti Színházban 2014 januárjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek