Starity

A Jóban Rosszban stúdióban a Pető Intézet növendékei

2013. július 12. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a képernyőtől már elbúcsúzott a Jóban Rosszban, a forgatás még javában tart. A színészek korábban már jártak a Pető Intézetben, azonban most a gyerekek látogattak el a stúdióba.

hirdetés
A Jóban Rosszban stúdióban a Pető Intézet növendékei
Fotó: TV2

A színfalak mögé ritkán érkezik vendég, ha pedig befut néhány látogató, az csakis különleges alkalom lehet. A Pető Intézet növendékei boldogan fedeztek fel minden apró zugot és díszletet a Jóban Rosszban stúdiójában, ugyanis ellátogattak a színészekhez.

A sorozat sztárjai és a Pető Intézet tagjai nagyon jó viszonyt ápolnak, ezért gondolták, hogy megmutatják a gyerekeknek, hogyan készül a TV2 sorozata.

Barontis Gábor így nyilatkozott az eseményről a TV2-nek: „Nagyon élvezték, látszott rajtuk, hogy ezzel a látogatással egy kisebb álom vált valóra számukra. Testközelből láthatták mindazt, amit csak a tévéből ismernek, és betekintést nyerhettek a mindennapi munkánkba. Minden egyes tárgyat alaposan szemügyre vettek, csodálattal nézelődtek a kulisszák mögött. Látszott a rajongás a szemükben, persze zavarban voltak, így némi távolságtartással közeledtek felénk. Próbáltuk oldani a feszültséget, barátkoztunk velük, hiszen mindig nagyon élvezzük, ha örömet okozhatunk a rajongóknak, pláne ha gyerekekről van szó.


Fotók: TV2

A sorozat folytatásáról az intézet növendékei sem szerezhettek tudomást, ám minden kiderül augusztus 26-án.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek