Starity

Hasonmások a sztárvilágban ll.

2013. július 12. 16:04   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világon sok olyan ember van, aki hasonlít egy másikra, így van ez a sztárok világában is. Cikksorozatunk következő részében bemutatunk néhányat!

hirdetés
Hasonmások a sztárvilágban ll.

A szerte a világon sok hasonló kinézetű ember van, és talán nem is tudnak róla, azonban a celebvilágban nehéz nem észre venni, ha két sztár nagyon hasonlít egymásra. Cikkünkben újabb hírességeket hasonlítunk össze.

Victoria Justice és Nina Dobrev

A 20 éves Victoria feltűnően hasonlít a Vámpírnaplók sztárjára. Egy filmben akár el is játszhatnák a testvérpárost, mert sok vonásaik egyeznek, mint például az orr, a szem és a haj.

A két sztár egyébként már nyilatkozott pozitívan a másikról. „Találkoztam vele, és mondtam, hogy 'mindenki azt hiszi, hogy én vagyok te', majd megölteltük egymást, és ez jólesett” – nyilatkozta még régebben a Victorious sztárja. Tény, hogy amikor még mindketten feltörekvő sztárok voltak, akadtak olyanok, akik összekeverték őket.

Beyoncé és Tyra Banks

Az énekesnő és a szupermodell sok vonásban megegyeznek. Bőrszínük, szemük, a mosolyuk és mindketten bővelkednek dús hajban is. Talán Tyrának íveltebb a szemöldöke, de az énekesnő nemes egyszerűséggel vallhatná magát a szupermodell húgának. Beyonce és Tyra egyébként az életben is barátnők.

Avril Lavigne és Paris Jackson

Ha ránézünk Michael Jackson lányára, okkal állíthatjuk, hogy Avril Lavigne egykori 17 éves, deszkás énje nézz vissza ránk. Paris a haját is úgy fésüli, mint egykor a vadóc énekesnő, és szemük és arcformájuk is sokban egyezik.

Habár nagy a hasonlóság kettőjük közt, a kanadai énekesnő teljes stílusváltáson esett át az évek alatt, és MJ lánya is nemrég új frizurát vágatott.

Wendy González és Megan Fox

Általánosságban sokan vallják, hogy Angelina Jolie tükörképe lehetne a színésznő. Tény, hogy sok hasonlóság van köztük, azonban sokan nem tudják, hogy van egy szintén rá hasonlító hölgyemény Mexikóban.

A színésznő Wendy González leginkább szemben, hajban és szájra hasonlít Meganra, sőt ha összeségében ránézünk a Kettős játszma sztárjára, olyan, mintha Fox plasztika előtti képét nézegetnénk.

Kim Kardashian és Nicole Scherzinger

Akár ikerpár is lehetne Kim Kardashian és Nicole Scherzinger! Talán a legszembetűnőbb különbség a bőrszín és az orr, de még így is annyira hasonlítanak egymásra, mint két tojás!

Kim terhessége előtt alakra is hasonlított az egykori Pussycat Dollra, talán kicsit molettebb volt, de összeségében sok hasonlóság van köztük.

Javier Bardem és Jeffrey Dean Morgan

A két sztár annyira hasonlít egymásra, hogy minden bizonnyal összetéveszthetők. A hajuk, a szemük, a szemöldökük, az orruk sőt még a fülük is hasonlít. Lehet, hogy van egy közös messzi rokonuk, akitől a hasonló géneket örökölték? Csak remélhetjük, hogy a két nagyszerű színészt egyszer majd egy közös filmben láthatjuk, ahol testvérpárt alakítanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek