Starity

Nem kér rajongói leveleket Ian Somerhalder

2013. július 13. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő kijelentést tett néhány napja Twitteren a Vámpírnaplók sztárja.

hirdetés
Nem kér rajongói leveleket Ian Somerhalder
Fotó: New York Monday

Hatalmas rajongótáborral rendelkezik Ian Somerhalder, így naponta akár több ezer levelet is kap imádóitól, akik közül rengetegen a régi, hagyományos, kézzel írott verziót részesítik előnyben, az online kommunikáció helyett. De ezen rajongóknak most át kell térniük az elektronikus levelezésre, ugyanis a környezetbarát színész elárulta nemrég Twitteren, hogy többé nem fog válaszolni a postán küldött irományokra.

„Van egy jó és egy rossz hírem is! Először is a rossz: ezentúl nem fogom elfogadni a postán küldött rajongói leveleket. De a jó hír az, hogy mindenképp találni szeretnék módot rá, hogy tényleg kapcsolatba tudjak lépni veletek és a kézzel írott levél nem éppen a legjobb módja ennek, ráadásul a Föld erőforrásaira sincs túl jó hatással” – csiripelte a Vámpírnaplók sztárja, aki egy külön e-mailcímet is létrehozott csak a rajongói számára, melyen keresztül megpróbál minél több üzenetre válaszolni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek