Starity

Amina Malakona az amerikai Playboynak állt modellt

2013. július 14. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amina Malakona nemrég Amerikába utazott szerelmével, ahol áprilisban a világ egyik leghíresebb fotósa készített vele fotósorozatot, mellyel ő lett a júliusi hónap internetes szépe.

hirdetés
Amina Malakona az amerikai Playboynak állt modellt

A Címlaplányból ismert egzotikus szépség, Amina Malakona áprilisban a világ egyik leghíresebb fotósának, Holly Randallnak kamerája előtt pózolt, Los Angelesben. A fotósorozat akkora siker lett, hogy Amina elnyerte vele a júliusi Cyber Girl Of The Month, vagyis a hónap internetes szépe címet, így ő lett a Playboy.com júliusi lánya.

A lány nagyon boldog, hogy felfedezte őt az amerikai Playboy. Amina a Blikknek mesélte el, ez a hír, melyet a napokban adtak a tudtára, hatalmas meglepetésként érte, ugyanis általában amerikai nőket szoktak kiválasztani erre.

„Az egészről két napja értesültem, amikor az amerikai modell, aki a júliusi lány lett volna, levélben gratulált nekem. Őt áttették augusztusra Azután Holly Randall, a Playboy fotósa is gratulált, és elárulta, komoly döntés volt, hogy egy nem amerikai lányt választottak. Nagyon örülök'' – mesélte örömmel a modell.



Fotó: Holly Randall/Playboy.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek