Starity

Nem érez szagokat Perrie Edwards

2013. július 14. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix énekesnője azt állítja, születése óta nem jó a szaglása és érez semmit.

hirdetés
Nem érez szagokat Perrie Edwards

Július 10-én töltötte be 20. életévét Perrie Edwards, ezért egy nemrég adott interjúban meglehetősen érdekes dolgot vallott be magáról, ez pedig az, hogy azóta nem érez szagokat, mióta meglátta a napvilágot.

„Sosem éreztem semmit, vagyis de, azt hiszem egyszer éreztem a kávé illatát. Az emberek mindig azt kérdezik ''Nem szörnyű ez?' erre én pedig csak annyit mondok, hogy nem, mivel soha nem tudtam milyen érezés szagolni. Ha tudtam volna és elvesztettem volna, akkor borzalmas lenne – osztotta meg a Newsbeattel.

Úgy tűnik Perrie veleszületett szaglászavarban szenved, ami a legtöbb esetben nem gyógyítható, de őt nem igazán zavarja ez. „Mindig ugyanazt a parfümöt használom, mivel mindenki azt mondja, hogy milyen kellemes, én meg csak 'Ó, rendben'.”

Becslések szerint körülbelül 6000 embert érint ez a betegség az Egyesült Királyságban és sokan közülük az étvágyukat is elvesztik emiatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek