Starity

Elkezdte forgatni új filmjét Kristen Stewart

2013. július 14. 21:09   |   Szerző: LadyHady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight sztárja visszatért a kamerák elé, a film főpróbái már zajlanak és a kollégái szerint nem is sikerülhettek volna jobban.

hirdetés
Elkezdte forgatni új filmjét Kristen Stewart
Fotó: Vera Anderson

Szerencsére Kristen Stewartnak most esélye nyílt elfelejteni és kilábalni a szakításból egy új film keretében. Ugyanis elkezdte forgatni a Camp X-Ray című filmjét, ahol ő fogja alakítani az egyik főszerepet és kollégája, Joseph Julian Soria – akit az Army Wivesból ismerhetünk – bejegyzéséből tudhatjuk, hogy a film főpróbái lenyűgözőre sikeredtek.

„A #CampXRay próba Peterrel és Kristennel nagyon jó volt! – csiripelte, majd így folytatta – A tegnapi nap fénypontja pedig az volt, amikor Peter & KStew azt mondták '#Dassit!'

A film forgatása július 15-én kezdődik el Los Angelesben. Az alkotáshoz Kristen Stewarthoz hasonlóan Lane Garrison és Peyman Moaadi is csatlakozott. Kristen pedig e film mellett a Sils Maria stábjához is csatlakozott, aminek felvételei még idén augusztusban elkezdődnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek