Starity

Rihanna Lewis Hamiltonnal kavar?

2013. július 15. 19:07   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihannát és a Forma-1 versenyzőjét, Lewis Hamiltont együtt látták egy szórakozóhelyen.

hirdetés
Rihanna Lewis Hamiltonnal kavar?

Rihanna mostanában drogbotrányairól, piálásáról és meztelenkedéséről híresült el. Állítólag egyesek szerint ez mind amiatt van, hogy szakított Chris Brown-nal, de mások szerint egyszerűen csak így szeretné felhívni magára a figyelmet. Viszont most úgy néz ki, hogy újra összeszedte magát, ugyanis a 2013-as Chanel showra nőiesen, fehér Chanelben érkezett, bár egyesek ezen is találtak kivetnivalót. Most pedig azon kapták rajta, hogy újra próbálgatja szárnyait a szerelem terén. Kiszemeltje pedig nem más, mint a Forma-1 bajnoka, Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton nemrég szakított Nicole Scherzinger-rel, akivel már a házasságon gondolkodtak, ám valamilyen probléma mégis útjukba állt. Lewist és RiRi-t most pedig a Monaco nevezetű éjszakai klubban látták együtt Monte Carloban július 11-én, ám a szemtanúk csak most nyilatkoztak.

Rihanna 3 vagy 3:30 körül jöhetett a klubba és rögtön Lewis asztalához ment, mintha megbeszélték volna a találkát. Hamilton addig a barátaival volt, de amikor megjött Rihanna rögtön otthagyta őket és csak vele foglalkozott. Iszogattak, táncoltak és szórakoztak. Rihanna külön megkért, hogy csak hip-hop zenét játsszak. Olyan másfélórát voltak a klubban, majd Rihanna 5:00 körül elment” - számolt be az esetről DJ ,Or’elle a Radar Online-nak.

Tehát úgy néz ki, hogy Lewis hamar túltette magát Nicole-on, vagy legalábbis próbálja, a vigasztalódásra pedig Rihannát találta a legjobb személynek.

Rihannát egyébként aznap látták vásárolni a városban, ahol ismét önmagához híven öltözött fel. Vajon csak egy estéről volt szó, vagy fogunk még hallani a párosról?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek