Starity

Íme, az iHeartRadio fesztivál fellépői

2013. július 15. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry, Elton John, Bruno Mars, Ke$ha és Adam Lambert/Queen már biztosan ott lesz a fesztiválon.

hirdetés
Íme, az iHeartRadio fesztivál fellépői

Harmadik éve kerül megrendezésre az iHeartRadio zenei fesztivál Las Vegasban, és szinte kivétel nélkül mindenki fellép, aki jelentős személyiség a rádiók életében. Így nem meglepetés, hogy olyan sztárok nevét kaptuk idén, mint  Justin Timberlake, Katy Perry, Elton John, Bruno Mars és az est különleges vendége a Queen + Adam Lambert formáció.

A kétnapos fesztivált Las Vegasban tartják, a MGM Grand Arénában. Ez alkalommal először lesz egy ún. Fan Village is, amely ingyenes lesz azoknak, akiknek van jegye. Az itteni fellépők között szerepel Miley Cyrus, Avril Lavigne, AWOLNATION, Pete Tong, Twenty One Pilots és Jason Derülo.

A fesztivál felállását a házigazda, Ryan Seacrest és a Clear Channel jelentette be a sajtótájékoztatón, a Good Morning Americában.

Az esemény eddigi legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a Green Day frontembere, Joe Armstrong nyilvánosan borult ki a lerövidített idejük miatt (45 perc helyett csak 25 percet kaptak). Az énekes másnap rehabra ment, eltörölve a turnéjának dátumait.

Billie J. A. kiborulása 2012-ben

Az idei évben számíthatunk Justin Timberlake új dalaira a The 20/20 Experience-ről, amely március 15-én jelent meg, továbbá Katy Perry új anyagára, hiszen az énekesnőnek ősszel jelenik meg az új lemeze a nagy sikerű Teenage Dream után. Az est különleges vendége lesz a legendás Queen banda, amelynek frontembere ismét Adam Lambert lesz, aki pár napja jelentette be, hogy otthagyta az RCA-t, miután nem tudott velük megegyezni az új albumáról.

Teljes lista:

Katy Perry
Elton John
Muse
Tiësto
Chris Brown
Keith Urban
fun.
Bruno Mars
Phoenix
Zedd
Maroon 5
Tim McGraw
Ke$ha
Thirty Seconds to Mars
Benny Benassi
Különleges élő fellépés: Queen + Adam Lambert

iHeartRadio Music Festival Village:
Miley Cyrus
Avril Lavigne
AWOLNATION
Pete Tong
Twenty One Pilots

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek