Starity

Demi Lovato kiborult

2013. július 18. 18:06   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovatónál betelt a pohár, ezért természetesen szót is emelt a Twitteren.

hirdetés
Demi Lovato kiborult

Demi Lovato és Wilmer Valderrama se veled, se nélküled kapcsolatot él, így nem tudni, hogy tulajdonképpen együtt vannak-e – ám a nemrég kiszivárgott képeken nagyon úgy tűnik, hogy igen.

Egy hacker bejutott Wilmer telefonjába és kiszivárogtatott két képet, melyeken igen intim helyzetben látható Demi és Wilmer: épp az ágyban fekszenek és csókolóznak. Természetesen az énekesnő is látta a képeket és nagyon felháborodott, a Twitteren pedig kicsiripelte magából a dühét.

„Teljesen és tökéletesen undorodom attól, hogy a mai világban nem tartják tiszteletben az emberek magánéletét. Nagyon csalódott vagyok. Az előadóművészek nem tartoznak senkinek sem magyarázattal. Mi úgy döntöttünk, hogy a zenénkkel őszintén és nyíltan fordulunk hozzátok... És hogyan köszönitek meg? A társadalom azt hiszi, hogy van jogosultsága arra, hogy beavatkozzon a színészek, énekesek életébe, ez teljesen szánalmas. Én ezt nem pénzért csinálom. A világ összes pénzét megadom, ha vissza tudom vásárolni a magánéletem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek