Starity

Kaley Cuoco és Henry Cavill szakítottak

2013. július 16. 12:12   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben arról számoltunk be, hogy Kaley Cuoco és Henry Cavill egy párt alkotnak, amit a nyilvánosság előtt is nyíltan vállaltak, azonban úgy tűnik, máris véget ért a kapcsolatuk két hét együtt töltött idő után.

hirdetés
Kaley Cuoco és Henry Cavill szakítottak

Az okokat, hogy miért ért véget a sármos színész, Henry Cavill-lel folytatott kapcsolata, egyelőre homály fedi. A színésznő nemrégiben egy Life Goes On (Az Élet megy tovább) – feliratú képet tett közé, amelyet a következővel kommentált: Abban biztos vagyok”. Továbbá július 11-én egy forrás megerősítette a szakítás hírét az E! Newsnak, majd azt is hozzátette, hogy a pár megegyezett, hogy továbbra is barátok maradnak.

Kaley nem sokáig szomorkodott a legutóbbi kapcsolatának kudarcán, mert máris új szerelemre lelt, akit szemmel láthatóan imád, és minden szabadidejét vele tölti. Nos, azonban szó sincs arról, hogy a színésznő új kapcsolatba kezdett volna, mindösszesen régóta imádott hobbijáról van szó.

Az Agymenők sztárjának ugyanis egyik szenvedélye a lovaglás, amelyről előszeretettel posztol képeket a világhálóra:Életem szerelme. Teljesen magával ragadott! – kommentelte a színésznő a legújabb képét, amelyen legújabb társa, egy gyönyörű barna ló látható, aki Falcon névre hallgat. Kaley rettentően élvezi a lovaglást, és ha éppen nem a forgat, akkor minden idejét a nyeregben tölti, talán ezzel is próbálja elfelejteni legutóbbi kedvesét.


forrás: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek