Starity

Chris Brown gázolásos ügye egyre bizarrabb

2013. július 16. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Los Angeles Megyei Bíróság kérelmezi, hogy vonják vissza az énekes próbaidejét, amit még a Rihanna elleni 2009-ben történt támadás miatt kapott.

hirdetés
Chris Brown gázolásos ügye egyre bizarrabb
Fotó: Getty Images

A kérelem azokon a vádakon alapul, miszerint Brown májusban cserbenhagyásos gázolást követett el, valamint nem volt érvényes jogosítványa. A maximális büntetés, amire az énekes számíthat: hat hónap letöltendő börtönbüntetés és 1000 dollár bírság minden egyes vétségért.

A TMZ értesülései szerint a május 21-én történt incidensben Brown megtagadta, hogy megadja a jogosítványa számát és ráadásul hamis biztosítási adatokat diktált be. A 24 éves rapper viszont azt állítja, hogy valódi adatokat adott meg és az ártatlanságát bizonygatja, még a Twitter-oldalán is.

Az ügy bonyolódni kezdett, ugyanis a cserbenhagyásos gázolás áldozatának ügyvédje állítólag a bírósághoz fellebbezett, hogy ne töröljék el Brown próbaidejét és letartóztatás helyett tartsák vizsgálati fogságban.

Augusztus 18-án kerül sor a következő meghallgatásra, és ha a bíróság úgy találja, hogy Brown megsértette a próbaidejét, akkor akár négy év börtönbüntetést is kaphat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek