Starity

A Playboy nem kér Farrah Abrahamből

2013. július 16. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Farrahra nem mosolygott rá a szerencse, ugyanis kiderült, hogy a világszerte ismert nyuszis magazinnak, a Playboynak nincs szüksége rá.

hirdetés
A Playboy nem kér Farrah Abrahamből

Az egykori Tini Maminak, Farrah Abrahamnek mostanság mindig sikerült hallatnia magáról: televíziós személyiségből hirtelen átcsapott pornósztárba, később úgy határozott, hogy a mára már elhíresült felvételt megmutatja majd a kislányának Sophiának is, ittas vezetésért kell majd bíróság elé állnia és nemrégiben felkerült a legcikibb sztárok listájára is.

Farrah sosem rejtette véka alá, hogy egyik nagy álma az, hogy szerepeljen a Playboy című, erotikus magazin címlapján. Annak érdekében, hogy a magazin atyja, Hugh Hefner felkérje egy fotósorozatra, a tinianyuka még a melleit is megnagyobbítatta.

Azonban úgy tűnik, hogy minden erőlködése hiábavaló volt, ugyanis a nyuszis magazin már második alkalommal utasította vissza. A Tini Mami pár hónapja bekopogtatott a Playboy ajtaján, mondván, nagyon szívesen fotózkodna a magazin kedvéért. A szerkesztők azzal indokolták döntésüket, hogy jelenleg nincs Farrah számára hely.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek