Starity

Jennifer Garner a Max Mara új arca

2013. július 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a márka legújabb táskáit népszerűsíti, az ehhez tartozó promóciós képek és reklám pedig hamarosan megjelenik.

hirdetés
Jennifer Garner a Max Mara új arca

Néhány hete már felreppentek a pletykák, miszerint Jennifer Garner lehet a Max Mara új arca, pár órája pedig kiderült, hogy a hírek igazak: a színésznő nemrég részt vett a legújabb táskákat népszerűsítő fotózáson mint a márka új képviselője.

Mario Sorrentinek pózolva a legújabb táskát, a JBaget népszerűsíti, amelynek nagy rajongója: „Nagyon szeretem, hogy a JBag ennyire nagy. Elég nagy ahhoz, hogy mindent belepakolj, amire csak szükséged lehet, de elég kicsi ahhoz, hogy könnyűszerrel megtaláld benne a kulcsaid.”

Luigi Maramotti a WWD-nek nyilatkozott Jenniferről, elmondása szerint ő igazi nő, nem csupán egy címlaplány, akivel bármit el lehet adni, és ez itt a nagy különbség. „Különböző dolgok érdeklik, igazi hölgy, és tökéletesen kifejezi, miről is szól a legújabb kollekciónk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek