Starity

Színésznő lesz Kárpáti Rebeka?

2013. július 16. 20:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves modell lehet, hogy hamarosan esélyt kap arra, hogy színésznőként is bizonyítson. A Jóban Rosszban című napi sorozatban járt szereplőválogatáson.

hirdetés
Színésznő lesz Kárpáti Rebeka?
Fotó: TV2/Sajtószoba

Lehet, hogy a fiatal szépségkirálynő hamarosan a Jóban Rosszban című sorozatban debütál színésznőként, mivel nemrég szereplőválogatáson járt a TV2-nél, és a sorozat producere nagyon jó véleménnyel volt a modellről – számolt be a Blikk

Rebeka már korábban számos alkalommal kapott reklámszerepeket, de sokkal nagyobb elismerés lenne számára, ha apja nyomdokaiba lépve sorozatban mutathatná meg magát.

„Bár messze vagyok attól, hogy profinak nevezhessem magam, úgy éreztem, teljesen megmutathattam, mit tudok. Egy tonna reklámban szerepeltem már, és amikor kilencéves voltam, egy filmben is. A harag napja című moziban én játszottam Christopher Lambert unokáját. Hihetetlen élmény volt, beszélgettem is vele, már amennyire akkoriban tudtam angolul” – mesélte a lány, aki számára nagyon kecsegtető a lehetőség, hogy szerepet kaphat a sorozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek