Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. július 16. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a legjobban öltözöttek közé került Emmy Rossum, Selena Gomez, Blake Lively, Helen Mirren, Kate Hudson, Salma Hayek és Nicole Kidman.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Az elmúlt héten, július 8. és 14. között Hollywood legjobban öltözött dívái részt vettek többek között a Turbó, a RED 2, a Nagyfiúk 2 című filmek premierjein, az Adidas NEO bemutatóján, a Cinema for Peace és a Novak Djokovic Foundation jótékonysági gálákon. Így pedig láthattunk sok-sok lenyűgöző és kevésbé megnyerő ruhát, mi most azonban összeszedtük a hét legjobbat.

Emmy Rossum

A bájos színésznő július 10-én a New Yorkban megrendezett Persol Magnificent Obsessions: 30 Stories Of Craftsmanship In Film nevezetű esemény nyitányán öltötte magára a Carolina Herrera Resort 2014-es kollekció egyik mesés darabját. A szettet ezüst ékszerekkel, a ruha tervezőjétől választott piros retikült és ugyanilyen színben pompázó övet, melyek egyöntetűen elnyerték a kritikusok tetszését.

Blake Lively

A Gossip Girl egykori sztárja július 9-én látogatott el a Turbó című rajzfilm New York-i premierjére, melyben férje, Ryan Reynolds kölcsönözte hangját a címszereplő kis csigának. A bemutatóra Blake teljes Burberry Prorsumba öltözött, mivel topja és kövekkel kirakott szoknyája is a 2014-es kollekció darabja, melyekhez Christian Louboutin lábbeliket párosított és természetes sminket.

Helen Mirren

Helen a most megjelent Red című filmje második részének július 11-ei Los Angeles-i premierjén bújt bele ebbe a bámulatos zöld színben pompázó 2013-as Elie Saab-estélyibe, mely dögös, mégis konzervatív, így tökéletesen mutat a 67 éves színésznőn. Kiegészítőként a ruha tervezőjétől választott egy aranyszínű retikült és David Webb-ékszereket.

Kate Hudson

A kétgyermekes anyuka korát meghazudtolva lehengerlően festett Novak Djokovic alapítványának július 8-án megtartott gáláján, ahova Elie Saab 2013-as tavaszi kollekciójának csokoládébarna, kövekkel díszített, hosszú uszályszerű résszel megtoldott ruháját választotta. Kiegészítők terén pedig Christian Louboutinnak szavazott bizalmat.

Salma Hayek

Salma is saját filmje, a Nagyfiúk 2 július 10-ei New York-i premierjén pompázott egy feketeszínű Saint Laurent-koktélruhában, melynek merész kivágása a hát- és hasrésznél hihetetlenül dögössé varázsolja az amúgy sem átlagos ruhát.

Nicole Kidman

A 46 éves színésznő július 12-én Berlinben vett részt a Cinema for Peace UN jótékonysági vacsorán, melyet a nők tiszteletére rendeztek a Soho House-ban és, amelynek keretein belül egy díjat is átvehetett. E különleges alkalomból pedig egy igazi nőies és magával ragadó 2013-as Elie Saab-ruhát öltött magára, melyhez fehér Christian Louboutin-cipőket és rózsaszín fülbevalót párosított.

Selena Gomez

A Disney egykori üdvöskéje július 9-én mutatta be az Adidas legújabb kollekcióját, a NEO-t Berlinben, melynek tervezési munkálataiban maga a színész-énekesnő is részt vett. Nem túl meglepő módon Selena tetőtől talpig a márka ruhadarabjaiba öltözött, így ez a fekete pulcsi, a farmer rövidnadrág, a fekete cipő és a rózsaszín zokni is bárki szekrényében helyet kaphat, mivel a kollekció darabjaihoz mindenki hozzá juthat az üzletekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek