Starity

Halle Berry nem szeret edzeni

2010. augusztus 15. 17:05   |   Szerző: nozso13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez első rész bevezetője után szó volt hosszú hallgatásáról és arról, hogy mit gondolnak róla az emberek. Most a sporttal való kapcsolatáról beszél.

hirdetés
Halle Berry nem szeret edzeni

Az egyetlen dolog, ami miatt Halle Berry elvállalta ezt az interjút – mondja – az, hogy a Vogue tett neki egy visszautasíthatatlan ajánlatot: a szeptemberi címlapra kerülhet. „Amit ez a színes bőrű nőknek, a divat világának, a populáris kultúrának jelent, arra nem mondhattam nemet, nem mondhattam, hogy nem, nem fogok az év legfontosabb kiadásában szerepelni”.

Berry megengedte, hogy pár napig az élete része legyek. Így történt, hogy egyik reggel felvett a szállodám előtt, hogy találkozzunk a személyi edzőjével, Gunnar Petersonnal (ifjú korában a Lakers játékosa volt), akivel az elmúlt évben heti 5 napot dolgozott. 44 évesen rendkívüli formában van: izmos, olyan vékony, mint valaha, és fittebb, mint egész karrierje során. Feszes, szürke nadrágban van, szexi rózsaszín topban és abban a bohókás, lábujjas cipőben. Karrierje – amely megkövetelte a tökéletes alakot (Bond-lány, szuperhős) – mellett egészsége miatt is rengeteget sportol, ugyanis cukorbeteg, meghatározott időközönként inzulint ad be magának. „Nem szeretek edzeni – mondja – de ha folytatom az edzéseket, és a megfelelő dolgokat eszem, a vércukorszintem stabil marad.” Az utóbbi időben talán többet látta Peterson, mint bárki mást; ugyanabban az utcában laknak, és együtt dolgoznak egy unisex sportitalon a GNC számára, ez valami „tápláló és könnyű, és nem reklámfogás” – mondja.

Az edzés brutális. Berry a hátán fekszik, Gunner pedig nehéz súlyokat erősít a bokájára. Majd a térdét fel kell húznia a mellkasáig, újra és újra. Így adta le a terhességgel felcsúszott kilókat, mint mondja. És ez az a feladat, ami jó néhányszor okozott neki hasi izomlázat. „Majd ismét lefeküdtem – mondja – és gyötrelmes volt”. Amikor ez először megtörtént (az, hogy izomláztól gyötörve is folytatta az edzéstervet – szerk.) az edző, Gunner azt hitte csak viccel. „Csak nevettem, de ő tovább folytatta, akkor gondoltam: wow, most valóban elkötelezett, benne maradt a karakterben. Nevetett egyet, majd ennyit mondott: »Még egy Oscar-t neki!«”.

Halle Berry a Vogue magazin szeptemberi címlapján
Halle Berry a Vogue magazin szeptemberi címlapján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek