Starity

Ősszel kerül a mozikba Tetsuji Tamayama új filmje

2013. július 18. 08:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A japán színész legújabb filmje, mely a Hidamari no kanojo, angolul The Girl In The Sun címet viseli, októberben kerül a japán mozikba.

hirdetés
Ősszel kerül a mozikba Tetsuji Tamayama új filmje

A hazánkban leginkább a Nana, a Norvég erdő és a Casshern című filmekből ismert színészt hamarosan egy újabb filmben láthatja a közönség.  Tetsuji Tamayama új filmje, mely a Hidamari no kanojo címet viseli, október 21-én kerül a japán mozikba.

A szerelmi történet Osamu Koshigaya 2011-ben megjelent novellája alapján készült, és nagy sikernek örvendett a szigetországban. A mozifilm forgatásai 2013 január 18-án kezdődtek Shonan területén, Kanagawa tartományban, és márciusban fejeződtek be Tokióban.


A film hivatalos plakátja

A drámát Takahiro Miki rendezte és Kôsuke Mukai írta. A történet két főszereplőjét, Mao Watarait és Kosuke Okudát Juri Ueno és Jun Matsumoto fogja alakítani. Tetsuji Tamayama a főhős munkatársát és bartátját, Haruki Sindót személyesíti majd meg.

A filmben olyan színészek is feltűnnek, mint az Áprilisi történetből, japán nevén a Shigatsu monogataritől simert Sansei Shiomi, vagy a Katakuriék boldogságában és a Hablegények sztárja, Naomi Nishida.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek