Starity

Gondok a Castle forgatása körül

2013. július 17. 15:03   |   Szerző: SpecialError

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nathan Fillion pénteken nem jelent meg a Castle című sorozat forgatásán.

hirdetés
Gondok a Castle forgatása körül

Már korábban is sok helyen lehetett olvasni arról, hogy Nathan Fillion és az ABC csatorna között nézeteltérések vannak a Castle című sorozat miatt, pontosabban annak fogatási ütemterve körül.

Az E! Online értesülései szerint ugyanis Nathan azt szeretné, hogy egy héten mindössze négy napot kelljen forgatnia, ugyanakkor az ABC csapata szerint ez szinte lehetetlen, hiszen Nathan majdnem az összes jelenetben szerepel.

Most azoban úgy tűnik, a színésznél betelt a pohár, így egyszerűen nem jelent meg a pénteki forgatáson, ezzel is jelezve: ha adnak engedélyt neki, ha nem, ő csak négy napot fog forgatni egy héten.

A sorozatban a Richard Castle-t alakító színésznek egyébként minden bizonnyal nem a stábbal van problémája, hiszen csütörtökön nagyon sok Twitter-üzenetet írt, amelyek arról árulkodtak, hogy élvezi a munkát, még egy képet is feltöltött magáról és Lisa Edelsteinről, aki a szeptember 23-án debütáló hatodik évadban lesz vendégszereplő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek