Starity

Bizarr gumiajkakkal szépülnek a japánok

2013. július 17. 17:05   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miket ki nem találnak az emberek! Néha bizarrabbnál bizarrabb találmányokat dobnak a piacra, amelyekre mindig vannak vevők. Most a japánok botránkoztatták meg a világot a legújabb szerzeményükkel.

hirdetés
Bizarr gumiajkakkal szépülnek a japánok

A Face Slimmert a japánok fejlesztették ki arra a célra, hogy a használójának feszesebb legyen az arcbőre drága és kockázatos sebészi beavatkozás nélkül. A terméket jobb otthon használni, hiszen ha a nyilvánosság előtt ebben mutatkozna valaki, még azt hinnék, elment az esze.

A Japan Trend Shop weboldalán a következő reklámszöveggel hirdetik a „csodaszert”: „A Face Slimmert felhelyezed a szádra, és naponta három percig magánhangzókat mondasz, hogy megtörténjen a varázslat. Úgy tűnik, hogy működik, hiszen a mozgás közben sokkal erősebben terheled az arcod izmait.”

De vajon miért is lenne érdemes használni ezt a bizarr terméket? Bizonyított tény, hogyha mindig használjuk, akkor megspórolunk magunknak egy plasztikai műtétet, később alakulnak ki a szarkalábak és az arcot is formálja. A weboldalon igen borsos áron, 61 dollárért már be lehet szerezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek