Starity

Fekete Dávid filmszerepet kapott

2013. július 18. 16:04   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár egykori felfedezettje most már nemcsak a zenei, hanem a színészi pályán is szeretné megcsillogtatni tehetségét.

hirdetés
Fekete Dávid filmszerepet kapott
Fotó: feketedavid.com

A híres magyar énekes, Fekete Dávid, akit a legtöbben a Megasztárból ismerhetünk, újabb kihívás elé áll, ugyanis megkapta első filmszerepét –Dávid izgatottan nyilatkozott a Blikknek egy nemrégiben készült interjú során.

„Hamarosan új oldalamról mutatkozom be, ugyanis felkértek, hogy szerepeljek egy filmben. Hogy mi lesz a címe és miről szól, arról egyelőre nem beszélhetek, de annyit elárulok, hogy a rosszfiú szerepét kaptam meg, amely, remélem, jól áll majd, és hiteles leszek benne.”

Az énekes azonban ezt követően csak titkolózott: egyelőre sem a műfaját, sem a rendező kilétét nem ismerjük. Azt viszont elárulta, hogy a múlt héten egy új klipet forgattak, és szerencsére nem unatkozik a nyáron, hiszen elhalmozzák felkérésekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek