Starity

A legszebb és legrosszabb ruhák az ESPY Awardson

2013. július 18. 17:05   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Los Angelesben került megrendezésre a 2013-as ESPY Awards – nézzük az est legszebben és legrosszabbul öltözött sztárjait!

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhák az ESPY Awardson

Az idei sporteseményen a kevésbé ismert celebek mellett olyan nevek is megjelentek, mint Selena Gomez vagy Gabrielle Union – szerencsére a legtöbben idén is elkápráztattak minket ruha-összeállításaikkal, de voltak olyanok is, akik mellétrafáltak. Lássuk először a legszebb ruha-összeállításokat!

Selena Gomez

Selena Gomez most helyrehozta a Billiboardon vétett divatbakiját, ugyanis akkor a legrosszabban öltözött celebek közé került. Most viszont újra hozta régi formáját – elbűvölően festett ebben a Dolce&Gabbana-miniben és Casadei fekete magassarkúban. Szettjét Lane Jewels-ékszerekkel tette tökéletessé.

Marisa Miller

Az amerikai származású topmodell egy igen merész Catherine Malandrino-darab mellett tette le voksát. A ruha átlátszó csíkokkal tette érdekessé és sejtelmessé Marisa megjelenését. A királykék dressz tökéletesen kiemelte alakját, bőrszínű cipője pedig összhangot alkotott a ruhával.

Lake Bell

A színésznő kitett magáért: egy csodás, csipkés Dolce&Gabbana-ruhában tett jelenést. A sötétzöld és fekete színek tökéletesen illettek Lake stílusához; megjelenését Christopher Polk-ékszerekkel és Lauren-cipőkkel egészítette ki.

Gabrielle Union

A Gondolkozz pasiaggyal! színésznője Marc Bouwer 2012-es őszi kollekciójából választott magának egy feltűnő és gazdagon díszített, fekete ruhát. Kiegészítőként EF Collection-fülbevalókat, egy smaragd Graziela Gems-gyűrűt és Diane von Furstenberg-cipőt viselt.

Chrissy Teigen

Chrissy csak úgy ragyogott ebben a neonsárga Izmaylova-darabban, amely az idei tavaszi kollekcióból való. Az egyszerű blúz és szoknya sugárzóvá varázsolta megjelenését, ezzel is bizonyítva, hogy a kevesebb néha több. Megjelenését fekete szandállal és fekete szegélyű, sárga Oroton-táskával dobta fel.

Katherine Webb

A modell elhozta a csillogást a vörös szőnyegre. Katherine Edition by Georges Chakra 2013-as tavaszi kollekciójából választott egy elől kivágott, absztrakt mintákkal ellátott darabot. Jimmy Choo-táskával és bőrszínű cipővel dobta fel szettjét.

Shaun Robinson

Shaun Robinson káprázatosan festett ebben a rózsaszín Nicole Miller-ruhában. Cipői és ékszerei a Flown divatház nevéhez fűződnek.

Paula Patton

A színésznő egy Theia-ruhát viselt a 2013-as tavaszi kollekcióból. A flitteres, csillogó dresszt egy öv tette érdekesebbé, metálszínű Giuseppe Zanotti-cipőket húzott, illetve Katerina Maxine-, Gilan- és H.Stern-ékszereket viselt.

Katy Cleary

Katy Cleary egy vörös, oldalt merészen kivágott ruhában lépett a vörös szőnyegre, amelyhez vadító smink társult. Jimmy Choo-cipői és kiegészítői igazán varázslatossá tették az összeállítást.

McKayla Maroney

Az olimpiai tornász egy arany Saunder-ruhát viselt egy fekete miniszoknyával. Kiegészítőknek egy arany-fekete Edie Parker-táskát és fekete szandált választott.

Tara Lipinski

A profi műkorcsolyázó és színésznő most nem tehetségével, hanem szinte tökéletes alakjával villogott a vörös szőnyegen. Egy Beaded LBD-ruhában tett jelenést, Gucci-cipőt húzott és Zara-kiegészítőket választott.

A legrosszabbul öltözött sztárok:

Malin Akerman

A színésznő most mellényúlt. Ez a királykék ruha elnyeli alakját, helyette egy zsákét kölcsönzi neki. Ruháján kívül cipője, táskája és sminkje is rendben van. Majd legközelebb!

Stephanie Gilmore

Első ránézésre nem is gondolnánk, hogy ez egy Stella McCartney által tervezett ruha – pedig így van. Leginkább úgy néz ki, mint egy életre kelt tükörtojás, szóval ezt most rendesen elszúrta.

Gabby Douglas

Az olimpiai aranyérmes öltözékével nem is lenne baj, csak az a helyzet, hogy ezt a ruhát nem neki találták ki. Vékony alkatán és alacsony termetén elég furán áll ez az Izmaylova. A mellrész annyira futurisztikus, hogy egy űrlényt is beleképzelhetnénk.

Hope Solo

Kedves Hope, legközelebb a saját méretednek megfelelően válassz ruhát. Nagyon feltűnő, hogy a mellrésznél már-már szétszakad rajtad, a minta pedig csak még terebélyesebbé teszi a derekad!

Kelly Clark

Kellyn förtelmesen áll ez az indián falvédő – túl sok a minta, és fakók a színek. Bizony öregítenek, ráadásul nem is kicsit!

Elena Hight

Elena nagyon mellényúlt, amikor kiválasztotta a ruhát. A minták oldalt és a kivágás a mellrésznél fertelmessé teszik a darabot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek