Starity

Pretty Little Liars: ilyen az élet a színfalak mögött

2013. július 18. 21:09   |   Szerző: iannina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kulisszák mögötti titkokat árultak el a Pretty Little Liars szereplői, akik legszívesebben ellopnák a forgatókönyveket a készítőktől.

hirdetés
Pretty Little Liars: ilyen az élet a színfalak mögött

Egyre sötétebb hangulatba csap át az ABC Family Pretty Little Liars című sorozata, a forgatás és az ott uralkodó hangulat ennek ellenére könnyebb.

„Annyira kemények az epizódok, ezt mindenki érzi – mondta a sorozat sztárja, Keegan Allen, aki Toby Cavanaught alakítja. – Ilyenkor leülünk egy fingópárnára, és hirtelen jobban érezzük magunkat.”

A lányok – Shay Mitchell, Troian Bellisario, Lucy Hale és Ashley Benson – általában 5.30-kor érkeznek meg, félóráig készül a haj és a smink, és van, hogy akár hajnali háromig is benn maradnak a stúdióban. A producer, I. Marlene King pedig szigorú szabályokat vezettetett be: nincs tweetelés, és fotót sem tehetnek közzé az Instagramon.

Még a készítők is titkolóznak az eseményekkel kapcsolatban, a színészek, van, hogy csak órákkal a forgatás előtt értesülnek arról, mi is fog történni.

„Általában két nappal korábban kapjuk meg a forgatókönyvet. De általában egyikünk mindig megpróbálja ellopni! Alig várjuk, hogy megtudjuk mi lesz a következő epizódban!”mesélte nevetve Bellisario.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek