Starity

Celebkedvencek - II. rész

2013. július 19. 11:11   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sztárjaink is hatalmas kisállat-rajongók, így szinte mindannyian tartanak otthon egy-egy háziállatot. Cikkünk második részében újra bemutatunk nektek 8 büszke gazdit és az ő kedvenceiket.

hirdetés
Celebkedvencek - II. rész

Bella Thorne és Kingston

Bella egyetlen és első kiskutyája Kingston, akit mindennél jobban szeret és a nap 24 órájában mellette van. Bells nap, mint nap elárasztja Twitter-fiókját édesebbnél édesebb képekkel, bár nem kellene saját profilját tömnie, hiszen a kicsi Kingston is kapott egy saját oldalt, amin már 5.743 követővel rendelkezik, sőt Instagram-rofilja is van. Emellett Kingston saját gardróbban tartja ruháit, melyeket szerencsére a gazdija csak néha ad rá.

James Maslow és Fox

James első kutyája 14 évesen pusztult el, amikor a Big Time Movie-t forgatták. Azóta azonban egy újabb ebet fogadott örökbe, akinek a Fox nevet adta. A kutyust mindennél jobban szereti, és nagyon kötődik hozzá, sőt igazi családtagként kezeli.

Justin Bieber és Mally

Bár nem töltöttek túl sok időt együtt, nagyon aranyos volt együtt a kanadai tinisztár és a kis csuklyás majom, Mally. Sokak szerint Justinnak egy kisállat kellene, hogy megtanuljon egy kicsit felelősségteljesebben viselkedni, bár lehet, hogy már ez sem segítene és a kis kedvenc sem húzná sokáig.

Kendall Schmidt és Yuma

Kendall egy nem mindennapi kisállattal rendelkezik. Az ő kedvence egy kicsi törpemalac, Yuma, aki nagyon okos és tehetséges is. Részt vett már sok kisállat-versenyen és Kendall szerint ugyanolyan érzékeny, mint egy kutya, vagy egy ember, érzi a gazdi szeretetét és viszonozza is.

Joe Jonas és Winston

Joe Jonas kis kedvence Winston, aki igazából nem is annyira kicsi. A bulldog Joe egyetlen házi kedvence, akit mindennél jobban szeret. Érdekesség, hogy Winston saját csokornyakkendő-készlettel rendelkezik, amit gazdija előszeretettel ad rá.

Selena Gomez és Baylor

Selena kedvenc kiskutyája Baylor, akit úgy fogadott örökbe egy menhelyről, ugyanúgy, mint másik kutyusát Chipet. Baylort mostanában nem nagyon látni Selenával, de biztosította rajongóit, hogy Bay nagyon jól van és mindennél nagyobb szeretetben részesül otthon.

Ashley Tisdale és Maui

A HSM volt sztárjának is van egy kedvence, aki nem más, mint a kis Maui. A kiskutya minden percben gazdija mellett van, Ashley állítása szerint pedig kedvenc időtöltésük a filmnézés.

Katy Perry és Kitty Purry

Katy Perry macskapárti, ezért is van az, hogy az ő kedvence egy cica, akit saját maga után Kitty Purrynak nevezett el. Bár kevés szabadideje van, igyekszik minél több időt tölteni Kitty-vel, akinek kedvenc időtöltése az evés és a gombolyaggal való játszadozás.

Cikksorozatunk előző része:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek