Starity

Miley Cyrus előtt új távlatokat nyitott a rövid haj

2013. július 19. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hannah Montana sztárja egy évvel ezelőtt váratlanul váltott stílust: először rövidre vágatta a haját, platinaszőkére festette, majd kicserélte a ruhatárát rövid, testhez simuló, a testéből sokat megmutató darabokra. Talán ennek a változásnak köszönhető, hogy a Maxim magazin őt nevezte meg 2013 legszexisebb sztárjának.

hirdetés
Miley Cyrus előtt új távlatokat nyitott a rövid haj

„Nem terveztem, hogy az új frizurám megváltoztatja az életemet. Csak levágattam a hajamat és ez valóban megváltoztatta az életemet – mesélte Cyrus nemrégiben a Toronto Sun riporterének. – Van valami igazság abban, hogy ha nincs hajad, akkor ordít rólad a magabiztosság.”

Az énekesnő-színésznő egyáltalán nem sajnálja, hogy megszabadult a hajzuhatagától. „Most először érzem úgy, hogy önmagam vagyok” – csiripelte, amikor bemutatta az új külsejét.

Cyrus rengeteg kritikát kapott az új stílusa miatt és sokan abban is kételkednek, hogy heteroszexuális. Őt azonban ez egy cseppet sem érdekli. "Nem rossz dolog, ha valaki leszbikus. Szóval ha azt gondolod, hogy úgy nézek ki, mint egy leszbikus, azzal nem bántasz meg. Sokkal rosszabbnak is neveztek már. Az, hogy leszbikusnak hívnak, szinte már bók ahhoz képest, aminek nevezni szoktak.”

Akár szeretjük, akár nem, Miley figyelemfelkeltő frizurája megtette a hatását. Még mindig beszédtéma, és ő lett az év legszexisebb nője a Maxim szerint – amelynek a címlapján még sohasem szerepelt rövid hajú nő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

haj új Miley cyrus rövid
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek