Starity

Sírva fakadt beszéde alatt Jennifer Lopez

2013. július 19. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő különleges kitüntetést kapott Miamiban, őt választották a legjobb példaképnek.

hirdetés
Sírva fakadt beszéde alatt Jennifer Lopez

Az énekesnőt a Premios Juventud Awardson tüntették ki a tegnapi nap folyamán, ahol elnyerte a legjobb példaképnek járó díjat. A Univision csatorna élőben közvetítette az eseményeket – beszéde alatt J.Lo pedig könnyekben tört ki.

A köszönőbeszédét spanyolul mondta el, és álló ovációt kapott: „Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehetek. Amit mindig is szerettem volna: alkotni, énekelni, táncolni, színészkedni, szórakoztatni – és szerettem volna nagyon jó ember lenni. Imádom, amit csinálok. Előadóművész vagyok, és tudom, hogy példakép is, így felelősnek kell lennem a tetteimért. De ember vagyok, és hibázom. De megígérem: ha elesek, újra fel tudok állni.”

Az énekesnő beszéde alatt sírva fakadt, míg a kamera a közönségre irányult, Jennifer hátat fordított, és megpróbálta összeszedni magát. Múlt hónapban szintén sírva mondott beszédet, amikor csillagot kapott a Walk of Fame-en.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek