Starity

Demi Lovato: „A drogfüggőség súlyos betegség”

2013. július 20. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cory Monteith halála nemcsak a családtagokat és rajongókat, de a hírességeket is nagyon megdöbbentette és megviselte.

hirdetés
Demi Lovato: „A drogfüggőség súlyos betegség”

A Glee egykori sztárja és az X Faktor 20 éves mentora Lea Michele kapcsán jó barátságot ápolt, ezért Demit különösen mélyen érintette a 31 éves színész szörnyű tragédiája. A napokban a People magazin egyik riportere a történtekről és a drogfüggőségről kérdezte.

„Elég egyetlen gyenge pillanat és már is kicsúszik a kezeid közül az irányítás. Nem Cory választotta a halált. Ez betegség volt. Olyan, amely bármelyik pillanatban lecsaphat rád. Mindössze egyetlen pillanat elég a visszaeséshez és ahhoz, hogy meghalj. Borzasztó ijesztő, de nagyon remélem, hogy az emberek végre észreveszik, hogy ez egy nagyon-nagyon veszélyes betegség.”

Rajongók, barátok és családtagok gyászolják Montheith hirtelen halálát, Lovato még is különösen jó barátnője miatt aggódik nagyon: Lea Michele. „A legtöbbet Lea jár a gondolataimban. Iszonyatosan imádkozom érte, és nagyon szeretem őt. Rengeteg erőt kívánok most neki.”

A lehangoló események ellenére Demit rengeteg pozitív dolog érte a közelmúltban, többek közt számos jelölést kapott az MTV VMA-n. Néhány órával a jelöltek bejelentése után az MTV News riporterével beszélgetett Philadelphiában, aki arról kérdezte, milyen érzés showbizniszbeli barátnői, Miley és Taylor ellen versenybe szállni.

„Szerintem csodálatos. Izgatott vagyok, és már csupán a jelölés is megtiszteltetés. Minden alkalommal, amikor jelölnek valamire, nagyon nagyon izgatott leszek. Sosem tudhatod, hogy mi fog történni, a versenytársaim nagyon erősek, szóval nem igazán reménykedem.”

Demi Heart Attack klipjével kapott jelölést, amit Chris Applebaun rendezett, és az ellenfelei Rihanna (Stay), Pink (Just Give Me a Reason), Taylor Swift (I Knew You Were Trouble) és Miley Cryus (We Can't Stop). A lányok általában mindig ugyanazokért a díjakért indulnak versenybe, Demi elmondta, sosincs harag, miután kiderül, hogy ki a nyertes.

„Amióta a szakmában vagyok, mindannyian egymás ellen vagyunk, de a nap végén, ez csak egy díj marad. Ha úgy alakul, hogy te nyersz, nagyon izgatott leszel és életed végéig büszke leszel rá – én így érzek ezzel kapcsolatban.”

Az idei évben az MTV VMA-t augusztus 25-én rendezik meg a Brooklyn's Barclays Centerben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek