Starity

Vanessa Hudgens még 60 évesen is színészkedni akar

2013. július 21. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meryl Streep fényes karrierje a követendő példa az egykori Disney-csillag számára.

hirdetés
Vanessa Hudgens még 60 évesen is színészkedni akar
Fotó: Brian Bowen Smith/ Lucky Magazine

Vanessa Hudgens színészi karrierje egyre magasabban szárnyal, hiszen legújabb filmjeiben már javában bizonyítja, hogy igenis van helye a szakmában. A Selena Gomezzel, Ashley Bensonnal és James Francóval közös megbotránkoztató Spring Breakers után most a The Frozen Ground kerül majd a mozikba, melyben olyan neves színészekkel játszott együtt, mint  Nicolas CageJohn Cusack, Dean Norris,  Radha Mitchell, vagy éppen Katherine LaNasa.

Igaz, a film még bő egy hónap múlva, augusztus 23-án kerül az amerikai mozikba, de például Hollandiában, Belgiumban, Írországban és az Egyesült Királyságban is bemutatásra került már, így a stáb már javában járja a világot a promóturné keretein belül. Így Vanessát legutóbb a brit Metro faggatta a krimi-thrillerről, az interjú közben pedig kiderült, hogy karrier szempontjából Meryl Streepet tartja követendő példának.

„Hosszútávra tervezek. Szeretném, ha még 60 évesen is tudnám ezt csinálni, szóval számomra a tökéletes példa erre Meryl Streep: egy csomó teljesen más szerepet elvállalt és még mindig nagyon erősen bent van az iparban. És mégis egyszerűen csak egy földhöz ragadt, rendkívül intelligens nőnek tűnik” – osztotta meg a 24 éves színésznő, aki elárulta, hogy a Gimme Shelter-beli rövid haj után még kopaszra is képes lenne borotválni fejét egy szerep kedvéért, akárcsak Anne Hathaway a Nyomorultakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek