Starity

Katalin hercegné babája már úton van

2013. július 22. 10:10   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bármelyik percben megszülethet Katalin és Vilmos herceg első gyermeket. A hercegnét a St. Mary kórházba vitték be.

hirdetés
Katalin hercegné babája már úton van

A Buckingham-palota megerősítette a hírt, hogy Katalin hercegné vajúdik és autóval kórházba szállították. Akár már a mai napon is megszülethet Vilmos herceg első gyermeke. A pár nem szerette volna előre tudni a baba nemét, így mindenki számára meglepetés lesz.

Katalinról a nőgyógyásza, Dr. Marcus Setchell gondoskodik folyamatosan. Érdekesség, hogy Diana hercegnő is a St. Mary kórházban adott életet Vilmosnak és Harrynek.

Mikor a baba megszületett, a kórházból rögtön küldenek majd egy táviratot a Buckingham-palotába, amit az orvosok alá is fognak írni, hogy megerősítsék. A táviratot az udvarba fogják kifüggeszteni egy állványra, amit mindenki megnézhet.

A brit sajtónál folyamatosan mennek a találgatások, mikor is születik meg pontosan a baba és fiú lesz, vagy lány. A BBC szerint nem fognak folyamatosan hírt adni a szülési folyamatáról. Ha megszületett a trónörökös, a távirattal hírül adják. A legújabb törvények szerint mindegy, mi lesz a baba neme, akkor ő lesz apja, Vilmos és nagyapja, Károly után a trónörökös.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek