Starity

Hatalmas bulival ünnepelt Selena Gomez

2013. július 22. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ex-Disney-üdvöske méltó módon megünnepelte felnőtté válását és még egy videót is forgattak a partin Birthday című dalához.

hirdetés
Hatalmas bulival ünnepelt Selena Gomez
Fotó: Facebook

Bár Selena Gomez csak a mai napon, július 22-én töltötte be huszonegyedik életévét, már az egész hétvégét születésnapja ünneplésével töltötte, amiről a közösségi portálokra feltöltött képek tanúskodnak. Az egykori Disney-csillag immár igazi felnőttként tengetheti mindennapjait, hiszen hazájában csak 21 éves kortól számít valaki nagykorúnak és legálisan csak ennyi idősen juthat például alkoholhoz is.

A színész-énekesnő sok részletet nem árult el partijáról, de lehet, hogy nem is emlékszik rá teljesen, hiszen ahogy az a képeken is látható igen jól érezte magát barátaival, de a vad bulizás közben még egy videoklipszerű kisfilmet is felvettek, nem túl meglepő módon a Birthday című dalához, amely a néhány napja megjelent Stars Dance című albumán szerepel.

Úgy tűnik, Selena tervei tényleg sikerültek, ugyanis már május végén arról áradozott az interjúkon, hogy mekkora bulit fog csapni 21. születésnapján barátaival és családjával, azonban erre a féktelen éjre valószínűleg újszülött kishúgát, édesanyját és mostohaapját nem hívta el, így velük valószínűleg meghittebb és idilli módon ünnepelnek majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek