Starity

Hasonmások a sztárvilágban VI.

2013. augusztus 17. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Feltehetően senkit nem lep meg egy olyan történet, ahol a fő cselekmény a főszereplők hasonlóságára épül - gondolhatunk akár a Vámpírnaplók két szereplőjére, Elenára és Katherine-re. Mindazonáltal még közkedvelt sztárjaink sem páratlanok minden esetben, hiszen vannak, akik között olyan nagy a hasonlóság, mint két tojás között.

hirdetés
Hasonmások a sztárvilágban VI.

Vanessa Hudgens és Mila Kunis

Feltűnő a hasonlóság a High School Musical sztárja és az ukrán származású színésznő között, hiszen mindketten hullámos hosszú barna hajjal hódítanak, emellett pedig visszafogottan bánnak a kozmetikai termékekkel, hiszen természetes szépségükkel ejtik rabul férfiak millióinak a szívét.

Míg Vanessának a HSM hozta meg a várva várt sikert, addig Mila a Barátság extrákkal című filmmel lopta be magát a szívekbe néhány évvel ezelőtt. Talán a filmrendezők egyszer belátják: e két csodás színésznő tehetségét jó választás lenne egy közös filmben kamatoztatni.

Tom Felton és Eminem

Tom Felton Draco Malfoyként meglehetősen hajaz az amerikai rapperre, hiszen a szőke haj mellett még szemöldökük íve is szinte teljesen megegyezik, mindemellett pedig mindketten kipróbálták magukat a filmiparban.

Míg Tom színészként, addig Eminem elsősorban rapperként éli mindennapjait. Ki tudja, lehet, hogy előbb-utóbb készül még egy életrajzi ihletésű film a rapperről, mely esetben talán a rendezők eszébe jut majd felkérni Tomot Eminem fiatalkori énjének szerepére.

Kristen Stewart és Emma Watson

Mindkét hölgyemény egy-egy nagy sikerű és műfajában egyedülálló sorozatban játszott karakterének köszönheti világhírnevét, hiszen még alig léptek a világot rengető deszkákra, amikor is egy csapássá sztárrá avanzsálták őket.

Míg Kristen számára az esetlen Bella szerepe jelentette az áttörést, addig Emma Hermioneként került köztudatba. Mindkettejüknél megjegyezhető, hogy filmbeli karaktereik két fiú baráttal vannak körülvéve, mindkettejüknek erősnek és kitartónak kell mutatkozniuk, ám a külső hasonlóságok mellett sem mehetünk el szó nélkül! Mindegy, hogy szőkén vagy barnán látjuk a színésznőket, arcvonásaik feltűnően hasonlóak, ahogyan a szemük színe, a szemöldökük íve és ajkaik alakja is.

Lindsay Lohan és Emma Stone

Lindsay vörös hajú, szeplős kislányként vonult a köztudatba, majd vált dögös felnőtté. Sajnos karrierje csúcsán rossz útra lépett és egyre kevesebben tartották alkalmasnak arra, hogy egy-egy karakter megformálását rábízzák, ám megérkezett az utánpótlás Emma személyében.

Mindkét lányt láthattuk vörösen, szőkén, barnán és megállapíthatjuk, hogy úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás – a szemük színétől eltekintve. Remélhetőleg Lindsay-nek jót tett a rehabilitáció és hamarosan ismét a mozik vásznain láthatjuk viszont – mondjuk épp Emma oldalán!

Miley Cyrus és Justin Bieber

Köztudott tény a sztárvilágban, hogy a Hannah Montana szerepével elhíresült Miley és a tinilányok szívét meghódító Justin szoros barátságot ápolnak egymással már évek óta.

Rengeteg közös tulajdonságuk mellett – többek között, mint például a zene iránti szeretetük vagy közös, Selena Gomezhez fűződő kapcsolatuk mellett érdemes megemlíteni azt is, hogy a két tinisztár nagyon hasonlít egymásra; mióta pedig Miley levágatta a haját, azóta akár testvéreknek is lehetne nézni a két hírességet. Ráadásul Miley egyszer beöltözött Justinnak, és mondanunk sem kell, hatásos volt!

Tim Allen és Chuck Norris

Tim Allen annak idején a Télapuban nyújtott szerepével nyert meg magának kicsiket és nagyokat szerethető karakterével; ezzel szemben Chuck Norris a Walker, a texasi kopóban csípte nyakon a rosszfiúkat, mintegy bizonyítva rátermettségét.

Lehetne azon vitatkozni, hogy melyikük a jobb színész, ám abban egyetérthetünk, miszerint a közöttük lévő hasonlóság mellbe vágó.

Taylor Momsen és Courtney Love

A két szőkeségben nemcsak a zene iránti elhivatottság közös, hanem az is, hogy mindketten színésznőként kezdték karrierjüket. Míg Courtney a Sid & Nancy történetének filmadaptációjában kapott nyúlfarknyi szerepet 1986-ban, addig Taylor 2000-ben kapott főszerepet A grincs című karácsonyi témájú filmben.

Ugyan több produkcióban is szerepeltek és zenei karrier is áll a hátuk mögött, ennek ellenére szembetűnő a hasonlóság a két hölgy között, olyannyira, hogy Courtney akár Taylort is felkérhette volna a készülő Cobain-filmbe a saját szerepének eljátszására.

Britney Spears és Zimány Linda

Hazánk egyik topmodelljét, Zimány Lindát közismerten a magyar Britney Spearsnek kiáltották ki néhány évvel ezelőtt, azóta pedig Lindának minden vágya az volt, hogy találkozhasson világhírű hasonmásával, melyre végül sor is került, ám Britney egy szó nélkül elsétált Linda mellett anélkül, hogy észrevette volna a köztük lévő hasonlóságot. Lindát ez szomorúsággal töltötte el akkoriban, ám mára már biztosan kiheverte az esetet.

Jared Leto és Kurt Cobain

Jared Letóról elmondhatjuk, hogy egy igazi átváltozóművész, hiszen láthattuk már a népszerű énekest szőkén, barnán, feketén, csontsoványra fogyva vagy elhízva, mivel a 30 Seconds To Mars frontembere egy-egy filmszerep vagy koncert kedvéért bármilyen procedúrán kész átesni.

Mindemellett Jared hatalmas Nirvana-rajongó már évek óta, így néhány éve levetette énjét és egy másik világsztár, Kurt Cobain bőrébe bújt egy kisvideó erejéig, mellyel tiszteletét szerette volna leróni a 27 éves korában tragikus körülmények között elhunyt zenész előtt, melyben igen hitelesen alakította Cobain figuráját.

Jessica Biel és  Christy Turlington

Egymás tükörképei is lehetnének: nemcsak a hajuk, de a szemük vágása, a szemöldökük, az orruk, de legfőképp ajkaik egyeznek meg!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek