Starity

Ők a legjobban kereső, 30 alatti sztárok

2013. július 23. 17:05   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres Forbes magazin egy évben több listát is kiad, ezúttal egy olyan összesítést készítettek, amin olyan sztárok szerepelnek egyéves jövedelmükkel, akik nem töltötték még be a 30. életévüket.

hirdetés
Ők a legjobban kereső, 30 alatti sztárok

A Forbes szerint kissé furcsa, hogy Lady Gaga ismét a lista élén landolt, hiszen nagyjából fél éve teljesen eltűnt a média világából a fájó csípőműtéte és az azt követő pihenési időszaka miatt.

A 27 éves Lady 2012 júniusa és 2013 júniusa között körülbelül 80 millió dollárra tett szert. Ez a szám a magazin szerint még nagyobb lehetne, ha nem történt volna a baleset az énekesnővel és nem kellett volna törölnie jól jövedelmező, világ körüli turnéját. De a Forbes szerint az augusztusban megjelenő új kislemez és a novemberben érkező új album valószínűleg jövőre is a lista élén tartja Gagát.

A lista második és egyben legfiatalabb helyezettje Justin Bieber. 2012 júniusa és 2013 júniusa között 58 millió dollárral gazdagodott. Az énekes nem tervezi, hogy lassítani fog. Twitter-követőinek száma jó pár millióval növekedett, népszerűsége aligha csökken. Mostanság a botrányairól elhíresült sztár valószínűleg jövőre is szép helyezést fog elérni.

A bronzérmet a 23 éves Taylor Swift kapta, aki szintén a zene világában dolgozik. Egy év alatti jövedelme körülbelül 55 millió dollárra tehető. 2012 októberében kiadott albuma és annak sikere igencsak hozzájárult a fenti számhoz. A Forbes szerint a jövő évi listán még jobb helyezést érhet el az idei aréna- és stadionkoncertjei miatt.

Íme a lista első 10 helyezettje:

  1. Lady Gaga (80 millió dollár)
  2. Justin Bieber (58 millió dollár)
  3. Taylor Swift (55 millió dollár)
  4. Calvin Harris (46 millió dollár)
  5. Rihanna (43 millió dollár)
  6. Katy Perry (39 millió dollár)
  7. Adele (25 millió dollár)
  8. Jennifer Lawrence (26 millió dollár)
  9. Kristen Stewart (22 millió dollár)
  10. Taylor Lautner (22 millió dollár)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek