Starity

Jensen Ackles élete valóra vált álom

2013. július 24. 09:09   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dean Winchestert alakító színész az apaságról, Batmanről és az emberi Castielről nyilatkozott.

hirdetés
Jensen Ackles élete valóra vált álom

Jensen a 2013-as Comic-Conon adott interjút, melyen elmondta, bármit megadna azért, több más pasival együtt, ha Batman szerepét eljátszhatná, ahogy ő mondta: levegőt alig kapna, ha ez sikerülne.

Mindenesetre a színész mostanság elég elfoglalt, itt lesz a Supernatural kilencedik évada, valamint múlt hónapban született meg kislánya, Justice Jay.

„Alapvetően az életem kicsit felfordult, egyik barátom meg is jegyezte, hogy megváltozott most minden körülöttem. Igyekszem a megfelelő úton haladni, alkalmazkodni az apaszerephez.” A színész hozzátette, nemrég tért vissza a munkához: „Rövid időm volt arra, hogy felfogjam mi történik körülöttem, de a lényeg, hogy a baba jól van, ugyanakkor a sok utazást is élvezem.”

Castiel karaktere kapcsán annyit mondott, hogy érdekesen fog alakulni ez az évad, még ő sem tudja pontosan, mi fog történni, de a szokásos ugratásokra biztosan számíthatunk. „Vajon meg kell tanítanom Casnek a fegyver használatát vagy azt, hogyan kell autót vezetni? Még mi sem tudjuk, de mindenesetre nagyon várom.”

A sorozat október 15-én folytatódik a CW csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek