Starity

Csak egy különleges ember van Liv Tyler életében

2013. július 24. 16:04   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves színésznő a Net-a-Porter divatmagazinnak mesélt párkapcsolatairól és családjához fűződő viszonyáról.

hirdetés
Csak egy különleges ember van Liv Tyler életében

„A fiam az, akivel eddigi életemben a valaha volt legbiztosabb, legkövetkezetesebb , legszilárdabb kapcsolatom van”kezdi az interjút Liv.

Mindennek okaként azt emeli ki, hogy fia, Milo nem a sztárt látja benne, csak egy hétköznapi anyukát, majd hozzáfűzi, rengeteget tanul tőle. A 36 éves színésznő nehezen talál magának stabil kapcsolatot – ahogy ő fogalmaz: még mindig nem érti a férfiakat.

„A férfiak nekem még mindig rejtélyesek. Látogatók, akik időként belépnek az életembe, mindig meglepődöm, mikor errefelé köröznek.”

Akit mindennek okaként jelölt meg, az nem más, mint az apja, Steven Tyler. Az Aerosmith frontembere később csatlakozott Liv életéhez, igaz, addig nevelőapja volt a színésznőnek, viszont hiányát így is elszenvedte.

Mindazonáltal a Gyűrük Ura sztárja hozzátette, hogy a női nevelést sem tartja rossznak, az évek alatt sokkal rugalmasabb és erős lett, képessé vált saját magát eltartani.

„Minden alkalommal az édesanyám és a nagymamám inspirált. A velük született természetes elegancia sokkal több, mint a mai trendek. Mindig visszatérek a klasszikus képhez, igazából nem tudok tanácsot adni, de rám mindenképpen hatott  Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Paul Newman és Steven McQueen, valamint Kennedy stílusa”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek