Starity

Együtt bulizott Miley Cyrus és Nicole Scherzinger

2013. július 24. 20:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár eddig alig láthattuk együtt a két énekesnőt, most mégis úgy tűnik, hogy nagyon jóban vannak - olyannyira, hogy bulizni is együtt mennek.

hirdetés
Együtt bulizott Miley Cyrus és Nicole Scherzinger

Ha meghalljuk Nicole Scherzinger és Miley Cyrus nevét, akkor két különböző képet látunk magunk előtt és nem azt, hogy együtt szórakoznak egy buliban. Pedig úgy látszik, hogy ehhez is hozzá kell szoknunk, mert úgy néz ki, a két csajszi nagyon is jóban van.

Miley szeretné beváltani a The Sun-nal készített interjúban mondottakat, miszerint végre élvezni fogja életét és féktelen partizásba kezd. Első állomása pedig egy londoni szórakozóhely volt, ahová nem egyedül, hanem Nicole Scherzingerrel érkezett, aki épp Lewis Hamiltonnal való szakításából lábal kifelé.

A csapathoz egyébként később Pixie Geldof is hozzácsapódott, a parti után készült lesifotókból pedig látható, hogy Miss Cyrus és társai rendesen kibulizták magukat és az alkoholt sem vetették meg.

Nicolet a következő napon Lewisszal látták, amint együtt szálnak ki Hamilton kocsijából és a szemtanúk szerint pár csók is elcsattant, így hát akkor újra felmerül bennünk a kérdés, hogy mi is a helyzet a Scherzinger-Hamilton párossal. Lewis egyébként egy dalt is írt Nicolehoz, amiben leírta érzéseit, az énekesnő pedig pozitívan reagált a dalra, így hát lehet, ez is az oka annak, hogy talán újra együtt vannak.

De Miley is örülhet, ugyanis sikere töretlen: VMA jelölést kapott, videója újabb rekordokat döntött és Ausztráliában a platina státuszt is elérte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek