Starity

Nick Jonas 35 éves nővel kavart

2013. július 25. 12:12   |   Szerző: vivi9517

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jonas Brothers 20 éves sztárja egy, a napokban adott interjúban kifejtette, hogy jobban csípi az idősebb nőket és elárulta, hány éves volt az eddigi legidősebb nő, akit randizni vitt.

hirdetés
Nick Jonas 35 éves nővel kavart

A Jonas Brothers a Watch What Happens Live című műsornak adott interjút nemrégiben, mely során rákérdeztek Nick szerelmi életére és arra, maximum hány éves nőt vinne el randizni.

„Nem állítanék fel limitet” mondta, majd azt is hozzátette, hogy az eddigi legidősebb nő, akit randizni vitt, 35 éves volt. Arra a kérdésre pedig, hogy miért szereti jobban az idősebb nőket, egyszerűen csak ennyit válaszolt: „Tudják, mit akarnak.”

Joe és Kevin pedig kifejtették,hogy Nick mit szeret, és mit nem szeret egy lányon: „Semmi Crocs-cipő vagy ejtőernyős nadrág és nagy napszemüveg... Legyen vele jó beszélgetni, legyen intellektuális és magabiztos.”

Nick jelenleg szingli és nem zárkózik el egy rajongóval való kapcsolattól sem: „A rajongóink nagyon jól néznek ki” magyarázta.

Az interjúban a srácok még Justin Biebernek is tanácsot adtak: „Mindenkinek keresztül kell mennie egy érettségi folyamaton. A legjobbat kívánom neki. Ő egy tehetséges ember, de meg kell még érnie”mondta Nick.

A srácok jelenleg Amerika-szerte turnéznak, Kevin és felesége pedig első babájukat várják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek