Starity

Selena Gomez: „Taylor Swift a felelős az érettebb hangzásomért”

2013. július 25. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Disney-sztár nagyon büszke az új albumára, a Stars Dance-re, amelyre több időt fordított, mint a korábbi munkáira.

hirdetés
Selena Gomez: „Taylor Swift a felelős az érettebb hangzásomért”

„Az elmúlt másfél év igazán fontos volt az életemben, személyes okokból, mivel ekkor váltam igazi nővé. Ugyanakkor néha még mindig 15 évesnek érzem magam, és máskor pedig csak jól akarom érezni magamat a testemben és a bőrömben. Most teljesen én irányítottam a dolgokat. Korábban talán egy-két hónap alatt felvettem volna az albumot, folytatnom kellett volna a sorozataimat, hétvégenként pedig turnéztam volna. Így képtelen voltam mindent kiadni magamból”mesélte az énekesnő a CNN riportereinek.

Gomez hozzátette, hogy a lemezfelvételek alatt leginkább Taylor Swift és Britney Spears új albumait hallgatta, és ők inspirálták, hogy érettebb hangzást érjen el az új lemezén.

Az amerikai énekesnő-színésznő, aki annak idején a Barney and Friends című műsorral robbant be a köztudatba, azt is elárulta, hogy csak az őt körülvevő embereknek köszönheti, hogy nem siklott ki az élete úgy, mint sok más gyereksztárnak.

„Őszintén hiszem, hogy az vagy, akikkel körülveszed magad. Számomra ez nagyon könnyű. Remek családom van, remek barátaim, és az anyukám olyan, mint egy medvemama. Ő az egyetlen, aki azt mondja nekem, hogy 'nem', amikor mindenki más azt mondja, hogy 'igen'. Jó dolog, ha olyan emberek vannak körülötted, akik a földön tartanak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek