Starity

Egyre nagyobb nézettségnek örvend a The Fosters

2013. július 25. 18:06   |   Szerző: Psyché

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerika egyik legújabb sorozatának nézettsége már az első epizóddal is hatalmas nézettséget hozott az ABC Family számára.

hirdetés
Egyre nagyobb nézettségnek örvend a The Fosters

Júniusban debütált az ABC Family új, botránykeltő sorozata, a The Fosters. A sorozatban két homoszexuális nő, Stef (Teri Polo) és Lena (Sherri Shaum) alkotnak egy párt és egyben egy családot is.

A történet három gyermekkel indul, Brandonnal (David Lambert), aki Stef biológia gyermeke, illetve az adoptált ikerpárral, Marianával (Cierra Ramirez) és Jesusszal (Jake T. Austin). A békés családi életbe kapcsolódik be Callie (Maia Mitchell), akit a család egyik barátja ment meg a fiatalkorúak börtönéből, és próbál neki családot keresni – így köt ki a Foster nevű családnál.



Első epizódjával a sorozat készítőit és a csatornát is meglepte, mivel az csaknem 1,4 millióan követték nyomon, a másodikat pedig 1,7 millióan. A meglepő adatok után még egy érdekeséggel is szembe kellett nézniük a készítőknek: a nézők háromnegyede nő, annak a fele pedig még el sem múlt 18 éves.

Sőt, mára már annyia megkedvelték a fiatalok a sorozatot, hogy a hivatalos Facebook-oldalon már egy kampányt is indítottak Jude (Hayden Byerly) mellett, aki az egyik részben kék körömlakkal fejezi ki a nézők számára a másságát. A kampány neve Blue for Jude, és a Twitteren is egyre népszerűbb.

A hatalmas nézettség mellett azonban adódott egy probléma is. Mivel a sorozatban a fő szálat a két leszbikus anyuka kapja, a műsornak rengeteg támadója akad, főként a gyerekek szülei. Véleményük szerint nem kéne olyan műsort vetíteni, ahol a gyerekeknek azt sugallják, a homoszexuális párok is vannak olyan jó szülők, mint a heteroszexuálisak, mert ezzel rossz családi példát mutatnak a fiataloknak.

A sorozatban többek között nagy szerepet kap a szex, az alkoholizmus és a vallás kérdése is – aminek szintén nem örülnek az érintettek.

Jennifer Lopez, a sorozat producere szerint azonban ez nem fogja megakadályozni sem a folytatást, sem a második évad berendelését. A The Fosters minden hétfő este új résszel jelentkezik az ABC Familyn, az előzetesek pedig a videómegosztókon is megtekintetők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek