Starity

Benicio Del Toro stréber akar lenni

2013. július 25. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jövőre a mozikba érkező A galaxis őrzői nagy létszámú stábja is képviseltette magát a San Diegóban múlt héten megrendezett Comic-Conon, és nyilvánosan is megjelentek együtt a hatalmas rajongótáboruk előtt.

hirdetés
Benicio Del Toro stréber akar lenni

A csapat tagjai között megjelent az Oscar-díjas színész, Benicio Del Toro is, aki elmondta az MTV News riporterének, hogy örül, hogy meghívták.

Del Toro csatlakozott a három emberi Őrzőhöz — Chris Pratt, Dave Bautista és Zoe Saldana —, valamint néhány baráthoz és ellenséghez, mint például Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan és Djimon Hounsou.

A kérdésre, hogyan érezte magát, amikor beválasztották a filmbe, a színész így nyilatkozott: „Szeretem, ha meghívnak, tudod? Örülök, hogy meghívtak ebbe a filmbe. Biztos vagyok abban, hogy Djimon [Hounsou] ugyanúgy érez. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek.”

Comic-Con nevezetes arról, hogy nagy költségvetésű filmekből mutatnak be addig még sosem látott jeleneteket, hogy elbűvöljék a közönséget, de a rajongókat nagyon meglepte, hogy ilyen hamar bepillantást nyerhettek az Őrzők kalandjaiba.

Alig kéthétnyi forgatás után ízelítőt kaptunk abból, hogyan készül a film – pontosabban azt a részt, amikor a  Chris Pratt által alakított Star-Lord az intergalaktikus rendőrség börtönébe kerül, és azt, amikor Rocket Raccoon és Groot először megjelent.

„Azt hiszem, hogy az a videó, amit láttam, különbözött a többi Marvel-filmtől” – mondta Del Toro, majd hozzátette, hogy reméli, hogy a film többi része is annyira izgalmas lesz, mint a bemutatott klip. ”Nekem tetszett.”

A filmben Del Toro alakítja a Gyűjtőt, a milliárd éves bölcs öreget, akinek megvan a képessége ahhoz, hogy a jövőbe lásson. Noha a karakter nem tartozik a Marvel A-listásainak körébe, de a színésznek így is jókora anyagon kell átrágnia magát, hogy felkészülhessen a szerepére.

“Minél többet meg akarok tanulni a képregényekről. A Marvel világa éppen olyan vaskos, mint a Biblia és a Háború és Béke együtt. Szóval nem tudom, lesz-e elég időm annyira elmélyülni benne, amennyire szeretnék, de megpróbálom. Izgalmas."

A Galaxis őrzői 2014. augusztus 1-jén kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek