Starity

Az Icona Pop-lányoké az éjjel

2013. július 26. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hét elején jelent meg a svéd duó soron következő dala, ami legalább annyira sikergyanús, mint az I Love It, amellyel egy csapásra ismertek lettek.

hirdetés
Az Icona Pop-lányoké az éjjel

All Night címmel jelent meg a csajok első stúdióalbumának második kislemeze, amelyet ezúttal kifejezetten az amerikai piacra szántak. Caroline és Aino előző kislemeze Girlfriend címmel jelent meg – ami az album beharangozó dala lett –, ám csak mérsékelt sikereket ért el.

Az említett album This Is… címmel jelenik meg szeptember 24-én, habár nem ez az első megjelentetett anyag az Icona Poptól. 2012 novemberében megjelentettek Icona Pop címmel egy EP-t is, amely már-már ikonikussá vált.

A duó egyébként annyira sikeres lett néhány hónap alatt, hogy augusztus másodikán kezdődik az észak-amerikai turnéjuk, amit Chicago nyit, majd fellépnek Torontóban is a The Grove Music Festivalon, de Los Angelesben is zenélnek majd. A turnét Brooklyn zárja szeptember 25-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek