Starity

Joe Jonasnak Demi Lovato a kedvence

2013. július 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jonas Brothers kedden Andy Cohen Watch What Happens műsorában járt, ahol Joe Jonast arra kérték, állítson sorrendet a három ex-Disney-sztár – Selena Gomez, Demi Lovato és Miley Cyrus – között aszerint, hogy ki a kedvence, és ki az, aki már kevésbé.

hirdetés
Joe Jonasnak Demi Lovato a kedvence

„Ó ember... Köztem és közte újra minden rendben van, szóval a kedvencem Demi – felelte a kérdésre a Jonas tesó. – Aztán Miley, majd végül Selena, mert Selenát már egy jó ideje nem láttam. Miley-val viszont a napokban találkoztam, és nagyon aranyos volt velem.”

Joe és Demi évekig legjobb barátok voltak, majd 2010-ben úgy döntöttek, következő szintre emelik kapcsolatukat és egy párt alkottak, ami sajnos nem tartott sokáig. A kisebbik Jonas testvér, Nick Mileyval járt, majd 2007-ben szakítottak, és Selenával kezdett randizni.

A US Weekly riportere májusban rákérdezett az X Factor fiatal mentorára, Joe-val való kapcsolatáról, amiről Lovato a következőt mondta:

„Kapcsolatban voltunk, majd szakítottunk, és volt egy időszak, amikor nagyon dühös voltam rá. De most már szerencsére azt mondhatom, hogy jó a kapcsoltunk Joe-val, bár már nem állunk olyan közel egymáshoz, mint korábban, de ez így van rendjén.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek