Starity

Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!

2013. július 26. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban is voltak arról pletykák, hogy az énekes a nemtetszését egy diszkrét szembeköpéssel intézi el, azonban most már fotós bizonyítékot is kaptunk róla. A mostani áldozatai a rajongói voltak.

hirdetés
Durva! Justin Bieber leköpte a rajongóit!

Beszámoltunk már arról, hogy Justin és a haverjai kicikiztek egy békésen edzőt, majd a vizébe köptek, sőt arról is, hogy egy DJ-t köpött szembe az énekes, miután a lemezlovas nem játszott olyan dalt, ami a tini titánnak tetszett volna.

Hű rajongói természetesen állították, hogy az nem igaz, biztosan csak a hírnevével akarnak visszaélni (holott a DJ annyira sokkot kapott a történtektől, hogy nyilatkozni nem tudott), azonban Justin Bieber most őket csalta meg.

Turnéjának legutóbbi állomásán néhány izgatott Belieber várta a szállodájánál, hogy az énekes jelenjen meg – majd ő pár órával később kifáradt az erkélyre a haverjaival, és diszkréten beleköpött a magasból a rajongói táborába.

A tette után képet készített magukról, majd visszavonult a hotelszobájába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek