Starity

Érkezik a Boy Meets World utódja

2013. július 26. 21:09   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint a jövő évben érkezik az 1993-as nagy sikerű Boy Meets World utódja, ami a Girl Meets World címet viseli.

hirdetés
Érkezik a Boy Meets World utódja

Az ABC által készített sorozat, a Boy Meets World még 1993-ban indult, a széria annyira sikeres volt akkoriban, hogy összesen hét évadot rendeltek be belőle, ám 2000-ben búcsút vett a tévéképernyőtől.

20 év után megszületett a döntés: a Disney csatorna elkészíti a jól teljesített sorozat utódját, ami a Girl Meets World néven fog futni, remélhetőleg már a jövő évtől, és Ben Savage is visszatér a Disney által készített sorozatban.

Ben Savage mellett még biztosnak tudható Rider Strong és Danielle Fishel szereplése is. Az új sorozatban bemutatják Cory Matthews (Ben Savage) és Topanga Lawrence (Danielle Fishel) mostani életét, akik e hosszú idő alatt egybekeltek, és két gyönyörű gyermekkel áldotta meg őket a sors.

Egy lány és egy fiú büszke szülei lehetnek, név szerint Riley (Rowan Blanchard) és Elliott (Teo Halm), és e két gyerkőc is épp olyan bonyodalmakban vesz majd részt, mint akkoriban szüleik. A sorozat pontos premierdátumáról nincsenek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

disney sorozat új ABC
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek