Starity

Rekordot döntött és dokumentumfilmet kap Miley Cyrus

2013. július 27. 21:09   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Teljesült a fiatal énekesnő kívánsága, ugyanis szerette volna megdönteni a VEVO rekordját – átlépte a 100 milliós megtekintést, mindössze néhány hét alatt.

hirdetés
Rekordot döntött és dokumentumfilmet kap Miley Cyrus

A 20 éves énekesnő új dala, a We Can't Stop már a megjelenése első napján is nagy sikert aratott – 24 óra alatt 10,7 millió megtekintést vonzott, és ezzel rekordot döntött a VEVO-nál. Ám az uralma nem tartott sokáig, mert a brit fiúbanda, a One Direction Best Song Ever klipje hasonló sikereket ért el.

Nemrég Cyrus kisasszony azt nyilatkozta, hogy szeretné megdönteni a VEVO eddigi rekordját, a tegnapi nap folyamán pedig sikerült történelmet írnia, ugyanis a klipre több mint 100 millió megtekintés érkezett.

Az énekesnő pár órája ennyit fűzött hozzá a Twitteren: „Uramisten! Megcsináltuk! Megdöntöttük a VEVO eddigi rekordját! 100 millió megtekintés 37 nap alatt! A rendezők hamarosan jönnek és rendezünk.”

A klip igaz, rekordot döntött, de nem rendelkezik fényes statisztikával: 622 ezer pozitív és 561 ezer negatív visszajelzéssel „büszkélkedik”.

Ezt követően az MTV bejelentette, hogy Kesha Sebert valóságshowja, a My Crazy Beautiful Life újabb évadot kap, továbbá dokumentumfilmet készítenek Miley-ról.

Az MTV programigazgatója, Susanne Daniels a Television Critics Association (TCA) sajtóturnén jelentette be a híreket; az egyórás speciális dokumentumfilm nyomon követi Miley életét attól a pillanattól kezdve, ahogyan legújabb albuma munkálatainak nekilátott, és bemutatja, hogyan vált a Disney-hercegnőből popikon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek