Starity

Kutyáknak szóló tévécsatorna indul

2013. július 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Otthon, egyedül maradt kutyusok nézhetik az adásokat az első kutyacsatornán, a DOGTV-n.

hirdetés
Kutyáknak szóló tévécsatorna indul

Következő hónapban indul a legújabb és egyben az egyik legérdekesebb csatorna a televíziózás történetében: a DOGTV-t az amerikai szolgáltató, a DirecTV hálózatán keresztül lehet majd elérni – számolt be a Reuters.

A csatorna olyan programokat tűz műsorra, amelyek zenések és animáltak, és megnyugtatják, kényelemérzettel töltik el azokat az állatokat, akiket egyedül hagytak a gazdáik, ha például rövid időre elhagyták a lakást.

„Ez az első és egyetlen olyan csatorna, amelyeket a négylábú barátainknak és nem embereknek szántak. Ez több, mint szórakoztatás. A kutyák unatkoznak otthon, és ahelyett, hogy széttépnének, -rágnának valamit, a műsorokkal megnyugtatjuk őket, amíg a gazdi haza nem ér” – mondja Gilad Neumann, a DirecTV producere.

A cég szeretné kiterjeszteni a programot, elérhetővé tenni több országban, továbbá hasonló csatornát terveznek cicák számára is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek