Starity

Kimberly Wyatt: „London az otthonom”

2013. július 28. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kimberly Wyatt elárulta, hogy úgy érzi, Londonban otthonra lelt és nincs szíve elhagyni a szigetország fővárosát.

hirdetés
Kimberly Wyatt: „London az otthonom”

Kimberly Wyatt néhány éve költözött az Egyesült Királyság fővárosába, Londonba karrierje miatt, ám az ex-cicababa elárulta, annyira megszerette a szigetország fővárosát, hogy nem kívánkozik visszamenni az Egyesült Államokba.

Karrierje mellett a másik dolog, ami a szőkeséget vonzza Londonba az, hogy itt ismerkedett meg szerelmével, Max Rogersszel. Az énekesnő a BANG Showbiznek a következőt mondta: „Már itt élek egy ideje. Akárhová is megyek, sehol sem érzem magam olyan jól, mint Londonban, olyan számomra, mint az otthonom.

A Got to Dance zsűritagja 2011-ben ismerte meg jelenlegi kedvesét, amikor vendégszereplőként tűnt fel a Clothes Show Live-ban, és azóta kapcsolatuk egyre erősödött. De nemcsak párja, hanem maga Anglia varázsa is maradásra készteti: Imádom az embereket, a kultúrát, a jó kaját, és a kis falvakat és természetesen a szerelmemet is. Együtt forgattunk a Clothes Show Live-ban, ő volt a modell, én pedig a meghívott vendég. Semmi különleges nem történt a show után, ám egy hónappal később egy partin elkezdtünk beszélgetni, és megtaláltuk a közös hangot– büszkélkedett Kimberly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek