Starity

Kris Jenner támogatja Amanda Bynes szüleinek döntését

2013. július 27. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kris Jenner szerint helyes, amit Rick és Lynn Bynes tesznek, hogy próbálnak segíteni lányukon, még ha az is az ára, hogy ne hozhasson egy darabig hivatalosan pénzügyi és egyéb döntéseket.

hirdetés
Kris Jenner támogatja Amanda Bynes szüleinek döntését

A Kardashian-anyuka örvend annak, hogy a fiatal színésznő, Amanda Bynes szülei irányítani szeretnék lányukat. A színésznő jelenleg pszichiátriai megfigyelés alatt áll, mivel nemrég gyújtogatáson kapták egy ember háza előtt.

Kris Jenner egy chatshow-ban mondta el, hogy helyesnek tartja, amit Rick és Lynn Bynes tesznek: „Ez egy olyan dolog, ami engem mint anyát nagyon elszomorít, de boldog vagyok, hogy Amandának olyan szülei vannak, akik próbálnak rajta segíteni. Nem tudom, mi történik a háttérben, mert nem vagyok ott, de remélhetőleg ez egy új kezdet lesz Amanda számára”

Kris azt is elmondta, hogy lánya, Kim – aki nemrég adott életet első gyerekének – szereti a színésznőt: „Kim igazán kedveli és szereti is Amandát, és reméli, hogy a helyzet hamarosan jóra fog fordulni számára”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek